Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Historie

Veien til i dag.

Historie

Ward Plastproduksjon AS ble startet av John Ward i 1995 da han solgte verktøymakerdelen som var det han oprinnelig begynte med. Dette var lokalisert i Holmestrand frem til 2011.

Etter flere år som verktøymaker og etterhvert med en plastsøpemaskin stående og gå, begynte kundemassen på støpedelen og bli stor nok til at det ble leveveien. Firmat ble startet vegg i vegg med verktøymakerne.

Gjennom tjue år med plaststøping av produker i diverse farger, fasonger og råstoffer, nærmet John seg pensjonsalder.

I 2008 ble det gjort avtale med nye eiere som skulle overta ved årsskiftet. John var da med i et halvt års tid som lærer av nytt mannskap frem til han ble pensjonert høsten 2009.

Nå er vi godt i gang, blitt kjent med plastprodukjonen og kundene.

Høsten 2010 kjøpte vi egene lokaler i Hof som ble innredet og klargjort for maskiner og utsyr fram mot jul. Tiden var noe knapp men leiekontrakten var opphevet så flytte måtte vi før 2011.
En del sto på hodet i starten men etterhvert som ting fant sin plass, har vi nå fått større og lysere lokaler enn tidligere.

01.03.2012 skiftet vi navn fra Ward Plastproduksjon til iPlast as.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn